Wednesday, May 13, 2015

:: catatan 13052015 ::

sekarang pukul 5.16, tapi sasaran hari ni belum selesai. esok dah nak demo, fuhh...

entah mengapa, projek edaftar baru dah jadi macam batu-besar-atas-bahu. beban dia semacam.  dah lama aku pk apa yang tak kena, but i just cant figure it out. ada kebimbangan yang aku tak tau apa dia.  kalau nk kira edaftar adalah 'baby' aku, yang aku ngan raz duk bela starting from zero sampaila semakan syarat yang giler-giler.

kalau dulu, masa bujang, confirm aku stay lagi sampai malam.. sekarang tak sanggup dah nk wat gitu.  bukan tak sanggup sbb 'aku' tapi tak sanggup mengenangkan Inas yang hari-hari jadi baby terakhir ngan pengasuh, fuhhh.. OT pengasuh? erm.. dah berpuluh ringgit bln lps (oh, jangan la ada org anggap aku berkira lak!)

tadi bisnez susu pun dapat 5 oz ja, confirm la wei..kalau masa pam ko tgk skrip.. mana la hormon gembira nak keluar hahahhahahaha...

ok.cukup catatan hari ini.solat dan balik.titik.

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...