Monday, March 25, 2013

:: Irsyad vs Inas ::

Salam.

Minggu lepas katanya baru saiz sebesar biji lenga (sesame seed), minggu ni dah jd saiz blueberry lak.. membesar bagai johan nampaknya :D.



Yup, welcome to family.  Anak ummi duduk elok2 kat dalam sampai ready nak keluar yea, walaupun abg idlan dan kakak iman hari-hari tanya bila nak keluar.

Minggu ni ummi dah start 'tawar mulut', tp sepanjang masa je lapar.  Semalam ummi dah habis kan stok jeruk pelam pak Ali, erm nmpk gaya abah kena restock la hari ni. Kat opis, ummi backup dgn protein ni.. hopefully mampu bertahan 2 hari ni sebelum cuti panjang, byk nk kena settle tp kalau duk 'melepek' camno..


Ya Allah, mohon keredhoan Mu, semoga ibu dan anak sihat sepanjang perjalanan ini ya Allah.
Ku mohon kurniakan kami anak yang soleh yang mampu berbakti di jalan Mu ya Allah.
Amin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...