Friday, November 30, 2012

:: lagha la la la ::

merindui seung gi yang tak de dalam 2D1N
(hahaha.. rasa cam kelako pulak mak budak buat ayat2 mcm budak menengah!)



layan klip video lagu ni, membuatkan ahkak teringat kisah layan jiwa masa muda remaja..
zaman monyet bergayut-gayut tu la..
bilamana jatuh suka pada sorang senior yg dikatakan juga 'jatuh suka' pada kita.. tp tak berani nk confess la wei.. bapak dah warning 1st day masuk sekolah menengah .. ."tak mo cinta2.. nanti tak leh masuk universiti!"..so let go saja la..

tapi cam ada perasaan tak lepas, mungkin sbb pendam sorang2 kan.. so lepas2 tu, bila tetiba 'terjatuh/tergolek' suka kat someone.. ahkak dengan macho nya akan bgtau tuan badan ..

so, mana2 tuan badan yg ahkak pernah confess tu, jgn terbeban ok.. ahkak sekarang bahagia ever after - insyaAllah .. :)

Tuesday, November 27, 2012

:: menunggu en suami tercinta ::

sementara menunggu en suami datang ambil balik kerja, moh le kita coret something kat sini... nk meneruskan usaha godek2 edaftar, rasa cam berapa nk gagah dah.. permohonan baru IPS rasa cam nk KIV jab sehari dua ni sbb rasa cam leeeemmmmbaaabbbb sgt duk paksa diri nk perabis, dr minggu lepas lagi.. so apa kata kita tukar enviroment kejap.. mana la tau.. semangat 'membuak-buak' dtg lepas ni ngehehehe..


selamat tahun baru 1434... maknanya thn ni aku pun akan berumur 34 gak. ermmm makin muda!

Bila 'yuda di padang maya 2' ni nk kuar? kehausan buku citer ni.. stok novel dah habis.. yg ada buku agama/motivasi, kah kah kah.. oohhh apakah?!

ok dah mengarut.. stooppp!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...