Saturday, October 22, 2005

:: ........... ::

Ambilah Masa UnTuk Memahami HaTi Dan Perasaan Kawan,
Kerana Dia Juga,Seorang Manusia;
Dia Juga Ada Rasa TakuT,
Ada Rasa Bimbang,
Sedih Dan Kecewa,
Dia Juga Ada Kelemahan Dan Dia Juga Perlukan Kawan Sebagai KekuaTan.

KiTa SeLalu MelihaT,Dia KeTawa,TeTapi Mungkin Sebenarnya Dia Tidak SeTabah Yang KiTa Sangka....

Tuesday, October 18, 2005

:: selamat pagi yang ceria ::

selamat pagi yg ceria..

Kadang-kadang tiada sebab nyata yang menjadikan hari kita ceria. bangun pagi, terasa lapang dada dan hanya mahu tersenyum. rasa bersemangat dan melawa-lawa ke office. senyum kepada semua yg terserempak.

dan ari ni aku nk ceria-ceria je, agaknya sebab tak nampak bulan gerhana semalam so ari ni aku tak gerhana hikhik!

Friday, October 14, 2005

:: crash boom bang ::

semalam aku dah 'screen biru' kan satu server backup. walaupun nama nya server backup namun ada gak 2, 3 application yg guna server tu sebagai server development. sehingga hari ni tak ada berita lagi samada server tu boleh diselamatkan. baru-baru ni pun dah ada satu server yg dapat 'screen biru' camtu, dan memang tak dapat diselamatkan. so, ada kemungkinan besar memang server tu dah 'crash boom bang' la. dan nampak gayanya terk n du kena buat balik la sistem journal. dan nampak gayanya aku dah menyusahkan hidup orang lain.. yg dah memang sah2 'susah'.......

'standard la rasa bersalah' <- ayat Du
tak tau la apa yg aku rasa ni adalah 'adalah bersalah'
tapi rasanya lebih kepada 'rasa nak kembalikan kepada keadaan asal'...

dah 5:05 pm, balik packing ah.. i'm going to Kuantan tonight...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...