Thursday, October 07, 2004

# suatu mlm di opis, 0710204 12:17 am #

My Dear Diary,
minggu ni agak sibuk. Sibuk ngan grasis-web registration, failing system, grasis ptj.. so tak lekat sgt dlm bilik. Banyak habis masa kat meja meeting. kena demo kat user-user yg ada. semalam kat transkrian, minggu depan kat kelantan (again?!!!), esok nak demo kat pelawat dari UM. Tapi yg demo nya abg mazli gak..aku duk situ n dengar macam2 komen n permintaan2 tambahan.. adusss kalau camni sampai bila pun tak leh hands over nih!

web registration akan mula pada 18hb 11 nie.. berdebar gak kalau ada bugs sbb ada pertambahan ari tu. Cuti raya camner yea.. tak leh cuti lama ke nie? tarikh perdaftaran web ditutup betul2 lepas 2 3 hari raya. He he..abg mazli kata, it's ok.. we open it then we leave it.. cayalah..

kesian e-klinik, minggu ni terabai. camno nak siapkan sebelum thn depan nie?

baju raya? thn nie tempah sepasang je. ntah tak de mood nak shooping2 kain, pk baju grad ari tu baru buat, baju dinner ari tu baru pakai sekali..kira baru lagi laa.. leh pakai lg utk raya :). tapi...arghhhh camno leh lupa nak shopping raya utk mak n chek nie.. bila lak dia nak tempah baju raya nanti????!!!!

kereta? yes..i'm planning to buy a car. my abang sulong suggest picanto, new car from kia. we surf the net, quite cute laaaa.. Then survey at showroom, unfortunately seme picanto kat showroom dah deliver kat customer n kalau tempah pertengahan thn depan baru dapat, lama oooo. Agaknya dah rezeki, balik dari kedai kia ari tu (selepas kecewa sbb picanto takde kat showroom), terjumpa sekor tgh park tepi jln. maka kami berenti dan peranti betul2 la, siap masuk dlm lagi (dgn permission tuan dia laaa..) tp agak frust sbb bahagian passenger kat belakang quite sempit laa... so bila timbang2 balik cam nak tangkap wira laa, tapi sekarang dia keluar wira SE je, memang tambah 3 ribu je lg n leh dapat cc 1.5 tapi appearance cam ganaz2 je. He he agak2 kalau bawak nampak pelik tak??!! Chek dah 2 3 kali tanya-kereta dah beli ker? he he apo nak jawab.......

apa lagi nak citer aaa? My dear best friend Mie is back! Memang dia dah lama balik mesia, cuma tak sempat betul2 nak sembang...

mmm.. apa lagi ekk.. dah ngantuk sebenarnya.. dah 1 a.m.. he he apalah problem script ang mazli.. sat2 nak tgk jugak. well, my dear diary.. see u next time. :)

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...