Thursday, September 30, 2004

# Cuti-cuti Malaysia : Kangar – 25/9-26/9#

Nampaknya seme underground pun dah tulis pepanjang psl hari melawat perlis ari tu.. so nampaknya tak yah la presiden nak ulas panjang2 he he..
Cuma nak state 'BEST SUNGGUH DAPAT KUMPUL BALIK' --the feeling, the environment is there, perasaan spr kembali ke zmn ms degree ari tu. Mana nak dapat tuuu.. payah ooo..

Pengajaran yg kita leh ambik masa cuti2 malaysia ari tu:
i) Kalau bergelak ketawa rumah org, ingatlah dunia sikit..
ii)Kalau kat meja mkn n meja mkn tu ada bunga n bunga tu dlm pasu kaca, hati2 lah masa mengimbas-ngimbaskan tangan anda.. kan adalah yg tak leh bawa masuk majlis keh keh keh... (Gon.. tlg ganti pasu bunga mak angkat tuh... charge nanti kita kira lain :D)

So, sapa nak plan untuk cuti2 malaysia lepas nie? Next destination: CAMERON kut eh.. ari tu Kuchinz dah survey apa... AKAN KU PUJUK bapak ku kali ini, apa nak jadi, jadi lah.. he he

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...