Friday, June 04, 2004

# c.i.n.t.a #

Pagi yang cantik. Tetap cantik walaupun mendung.

Hari ni ke opis seorg. Bukan nya gaduh ngan Du n Terk. Tapi urusan di kg masing2 lagi penting dari menemani aku ke opis pd pagi ini. Heh! Tahniah utk Du yg bakal menjadi tunang orang pada 06062004. Semoga jodoh berkekalan dunia akhirat. Yang, ko dah masuk 1 stage lagi..tp yg tak syoknya, ko melangkah bendul2 yg ada :P..

Hari ni terpanggil utk menulis sesuatu tentang c.i.n.ta.. walaupun topik yg lapuk tetap juga ingin coretkan something di sini. Ada apa dengan CINTA? :)- macam2 pun adaaaaaa...
he he.

intepretasi cinta pada aku adalah "anda akan berada di dalam salah satu antara 2 keadaan ini- termotivated+angau+bahagia giler atau tak de semangat+sedih sokmo+kesunyian". Mana2 pun korang akan berada korang patut bersyukur sbb korang pernah rasa apa yg dikatakan CINTA.

salah siapa kalau org menyatakan rasa cinta nya kepada kita namun kita tak mampu utk menyambut rasa cinta itu. salah siapa kalau kita 'jatuh' cinta kepada orang yang tiada rasa yg sama pada kita. salah siapa?.... Tak de sapa2 yg salah sebenarnya. sbb perasaan adalah suatu yg sgt subjektif. Ia boleh jadi benar pada seseorg namun salah pd org yg lain. Jadi apa yg kita boleh lakukan ialah.. berbahagia lah dengan hidup krn hidup ni pendek sahaja.. :). Kata Shah Rukh Khan "cinta tidak semestinya bersatu" maknanya ramailah insan2 yg kecewa di muka bumi ini, he he.

Dan untuk korang2 yg baca blog aku nie..
pada pagi yg berbahagia ini aku ingin menyatakan
"SARANG HYEO!!!!.." --> tak fhm?..belajar ngan Farah!

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...