Saturday, June 26, 2004

:: akauntabiliti ::

Esok kena pergi USM kelantan. Kalau selamat sampai, nilah kali pertama meninggalkan kesan tapak kasut kat universiti doktor2 nie..heh!

2 3 minggu kebelakangan ni, sibuk benar! Bukan main2 punya sibuk..
student lama dan baru IPS register through web,
sistem klinik panel pun nak guna bila bukak sem,
exam perkhidmatan pun terketar2 menjawab,
tadi exam induksi tak taulah apa citer..tapi rasa nya lps kut!
cadang nak balik kg sat lps training user kat kelantan..
tp cam tak best biar raz n abg mazli je yg standby utk sistem klinik panel, emmm rasa2 nya tunda lagi rancangan balik kg nie.. hish!!

pada saat dan ketika aku taip benda alah blog nie, aku tgh print user manual yg nak bawak esok! mengantuk jgn ckp laa.. petang tadi masa discuss ngan abg mazli pun dah lalok2 tahap agung!

malam ni sebenarnya janji ngan raz nak tgk malam bakat.. sekali abg mazli minta tunggu print manual daaa.. dah berangan nak bg dia je print hehe! Sorri lah raz... selamat lah ko n du n tet nonton kat dewan..

akhirnya siap jugak print memerint manual nih..
so angkat kaki dululah.. kena balik basuh kain nie..
bye bye..akum!

*akauntabiliti ialah amanah yang dipertanggungjawabkan kepada seorang pegawai kerajaan dalam menghasilkan perkhidmatan yang cemerlang. (hehe soalan exm induksi nih... peh!!!)

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...