Sunday, April 11, 2004

# A Shoulder To Cry On #

aku pernah dengar citer.. yg beban ni.. makin lama kita bawak, makin bertambah berat beban tu..
bak kata en Zulham macam bawak "suku sakat buterk" atas bahu.. kalau boleh lepaskan ia, lepaskan lah...
tapi masalah nya tak leh lepaskan.. sbb apa2 hal pun aku jugak yg kena tanggung sendiri..

dah byk kali aku cuba transform 'beban' ni kepada 'tanggungjawab' tapi tak berjaya jugak.. kalau berjaya pun sekejap je.. heh! Dulu masa sem 2 thn 1 aku pernah berjaya tukarkan satu 'beban' kepada 'tanggungjawab' walaupun pd saat2 terakhir and hasilnya memang besssssssst... aku berharap sgt 'beban' ni pun aku boleh tukarkan kepada 'tanggungjawab',plzzzzzz. Ada sorang member tu ckp

"ala kawannnnn... dah nak habis kan? U all out je dulu then nanti dah habis.. dah boleh relaks..."

dah byk kali aku sematkan dlm kepala aku cam tu.. tp saat2 kritikal cam ni lah..dia mai blank laa, malas tahap agung laa, nak relaks2 je laaa................................ and sometime aku rasa aku nak luahkan kat org yg fhm apa yg aku rasa even tak leh tolong pun just dengar pun dah oklah.. tapi tak ramai org fhm budak komputer (melainkan org komputer jugak... :P) but suddenly I realize that 'tempat org' yg selalu jadi tempat aku luahkan perasaan dah kosong... dah tak de sapa2 kat situ... sedis kan?

@nak ckp ngan mak ayah kan.. diorg risau lebih2 pulak... lain citer pulak jadinya

@nak call k ha line maxis kat rumah dia cam biskut "sekejap ada, sekejap tak de"..ckp pun bunyi cam org gagap je

@en nik? mmmm tak payah laaa..sejak2 dia jadi tunang org ni..aku pun dah hilang rasa nak call dia he he

@tupperware? tak yah laaa.. seblm jadi tupperware dulu pun dia tak leh membantu sgt..apa tah lagi lps jadi tupperware nie.. (aku ngan dia ni ada masalah komunikasi sebenarnya :P)

sooo.. lagu utk ari ni ialah:

A Shoulder To Cry On - Tommy page

Life is full of lots of up and downs
But the distance feels further
When it’s headed for the ground
And there’s nothing more painful
Then to let your feelings take
you down

It"’"s so hard to know
The way you feel inside
When there"’"s many thoughts
And feelings that you hide
But you might feel better
If you let me walk with you
By your side

Chorus:

And when you need
A shoulder to cry on
When you need
A friend to rely on
When the whole world is gone
You won’t be alone
I’ll be there
I’ll be your shoulder to cry on
I’ll be there
I’ll be your friend to rely on
When the whole world’s gone
You won’t be alone ’cause I’ll be there

All of the times
When everything is wrong
And your feeling like
There’s no use going on
You can’t give it up
I’ll help you work it out
And carry on

Side by side
With you till the end
I’ll always be the one
A Shoulder To Cry On Continued

To firmly hold your hand
No matter what is said or done
Our love will always continue on

Chorus:

Everyone needs a shoulder to cry on
Everyone needs a friend to rely on
When the whole world’s gone’ you won’t be alone
’Cause I’ll be there
I’ll be your shoulder to cry on
I’ll be there
I’ll be the one to rely one
When the whole world’s gone’ you wont be alone
’Cause I’ll be there
And when the whole world is gone
You’ll always have my shoulder to cry on





No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...