Tuesday, March 30, 2004

#B'day Girl#

Happy birthday to me. 25 right now. 'besar enough ke? he he..' mom quiet short when knowing i'm 25, n still have no one.. ha ha aku gelak jelah..

sebenarnya ari tu byk nak tulis.. tapi tak terluah..tulis2 then rasa cam tak best pastu logout bodoh cam tu je..

ari ni Rnd buat majlis bday utk aku.. dah jadi acara tradisi dah.. :) meja sapa lagi yg jadi korban.. meja Du lah.. he he. Kek aku pilih sendiri.. alamak..raz dah siap nak balik.. sambung mlm karang laaa.. chow ci chow..

mmm nak samb pasal majlis..susah payah diorg prepare everything.. mkn2 beb.. (this my favourite part) :). Semalam bebudak pusat komp tu belanja black forest, ari ni kat opis kek coklat, yum yum.. bulan depan bday abg mazli.. mkn lagi..yum yum :P.
Pagi2 buta si kuchinz dah tepon..
"ko kat ner ni?"
"tunggu bas nak gi kije.."
(yg syok nya aku gak duk membuta sbb on leave.. he he)
harap2 thn depan ada lagi org yg akan ingat bday aku. even just a sms 'epi besdey' bring a lots of mean.. :) to everybody.. thanx n love u all...

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...