Thursday, March 25, 2004

Assalamualaikum.

Kata Orang sibuk ni tak habis.. betul gak.. susah nak cari masa kita betul2 free..kadang2 yg free pun saja2 menyibuk, duk tawaf opis 2 3 kali hehe.

tetiba rasa banyak nya benda nak kena settle.. bila fikir2 balik peningnya.. last2 baik mengomel dlm benda alah blog nie ok gak..

semalam kat rumah Du, kami tgk vklip "Ku Petik Bintang - 30 hari Mencari cinta" keh keh.. kelakor gilo..kwargh kwargh..kuchinz, ko try dload vklip ni leh tak? kami kat sini awal2 lagi kena blok.. nak tgk muka duta yg cute tu sekali lagi.. :P

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...