Tuesday, March 30, 2004

#B'day Girl#

Happy birthday to me. 25 right now. 'besar enough ke? he he..' mom quiet short when knowing i'm 25, n still have no one.. ha ha aku gelak jelah..

sebenarnya ari tu byk nak tulis.. tapi tak terluah..tulis2 then rasa cam tak best pastu logout bodoh cam tu je..

ari ni Rnd buat majlis bday utk aku.. dah jadi acara tradisi dah.. :) meja sapa lagi yg jadi korban.. meja Du lah.. he he. Kek aku pilih sendiri.. alamak..raz dah siap nak balik.. sambung mlm karang laaa.. chow ci chow..

mmm nak samb pasal majlis..susah payah diorg prepare everything.. mkn2 beb.. (this my favourite part) :). Semalam bebudak pusat komp tu belanja black forest, ari ni kat opis kek coklat, yum yum.. bulan depan bday abg mazli.. mkn lagi..yum yum :P.
Pagi2 buta si kuchinz dah tepon..
"ko kat ner ni?"
"tunggu bas nak gi kije.."
(yg syok nya aku gak duk membuta sbb on leave.. he he)
harap2 thn depan ada lagi org yg akan ingat bday aku. even just a sms 'epi besdey' bring a lots of mean.. :) to everybody.. thanx n love u all...

Thursday, March 25, 2004

Assalamualaikum.

Kata Orang sibuk ni tak habis.. betul gak.. susah nak cari masa kita betul2 free..kadang2 yg free pun saja2 menyibuk, duk tawaf opis 2 3 kali hehe.

tetiba rasa banyak nya benda nak kena settle.. bila fikir2 balik peningnya.. last2 baik mengomel dlm benda alah blog nie ok gak..

semalam kat rumah Du, kami tgk vklip "Ku Petik Bintang - 30 hari Mencari cinta" keh keh.. kelakor gilo..kwargh kwargh..kuchinz, ko try dload vklip ni leh tak? kami kat sini awal2 lagi kena blok.. nak tgk muka duta yg cute tu sekali lagi.. :P

Wednesday, March 24, 2004

Ari ni tak berapa semangat sgt.. 2 3 org user call minta itu minta ini.. tetiba jadi menyampah..banyak pulak cikadak diorg.. seme pun urgent.. cam urusan idup mati lak.. :P --> hasilnya 1 hari ni aku siapakan 1 report je.. keh keh tp yg best nya lunch ngan mc Chicken wooo..

kekadang kalau pk kerenah user ni leh buat kita nekad nak berenti kije he he.. ari ni k tie bengang2 merajuk ngan user kat IPS.. merajuk bawa diri sampai eureka. Tah camna lah tunggang langgang IPS ari nie.. he he sapa yg ber'POWER' sek? :D

Kuchinz.... mana pulak lagu white flag tu lagu kecewa.. tu lagu pembina semangat tuh..
cuba ko perati, ko telek balik lirik lagu tuh.. he he..kih kih

ari ni nak gi tgk rumah kat VSK.. dah janji ngan bakal housemate..(camner lah orgnya? ;))
kul 6.30 pm.. so tumpang Du balik rumah dia dulu
kat lab. ngantuksss giler.. tadi adalah org tu kata dtg lab sekejap.. sekejap happo.. jumpa pulak balak chinese dia.. hampeh sungguh.
Chat ngan tupperware.. puji2 pulak.. tak yah laa.. kalau nak tinggal tu.. tinggalkan ajer.. biarkan aku sendiri hek ek.
boss dah bg initiative profile utk eKlinik..masak aku nak buat perancangan projek.. saat2 kritikal cam ni pulak kena buat.. bg aku handle grasis web tu je kan best.. goyang kaki beb.. :).
ni ngantuk gila babas nie... nak zzzzzzzzzzzzz....

Tuesday, March 23, 2004

saja nak test nie..
idea drp salah sorang ahli persatuan underground.. si miaw miaw tu lah..
backup2 singer kat sini tgh me'nyumbang'kan lagu.. White Flag he he :D
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...